Here are just some of the products we offer.*
Northern shrimp
Northern shrimp are small crustaceans that breed along the marine trenches of the St. Lawrence River. Fished between April and November, they are one of the most popular seafood species in Québec. Northern shrimp boast a very rich flavor. Their firm and crisp texture is matched only by their exquisite and delicate taste. Its flesh is pink on the outside and white on the inside. Our premium quality shrimp are 100% natural and contain no chemical additives.
Here are the various packages we offer.
- Freshly shrimp, cooked whole
- 1 X 4.54 kg
- 1 X 11.34 kg
- Fresh shrimp, shelled and deveined
- 1 X 4.54 kg
- 1 X 2.27 kg
- Frozen shrimp, shelled and deveined
- (Individual or vacuum-packed)
- 90-125; 125-175; 300-400; 400+
- Ocean run
Lobsters
We are able to provide you with delectable lobsters in various formats and packages—from whole lobsters (cooked or raw), lobster meat, lobster tails, or lobster claws.
Scallops
Our high-quality scallops come from various regions; they are sure to please even the most refined palates. Be sure to ask about our Japanese scallops from the Hokkaido region.
Third-stage processing products
We also offer a wide array of third-stage processing products, such as stuffing made from fish and scallops, seafood sausages with a variety of flavors, rosettes of the sea, and may other products from Québec, including Stimpson’s’ Surf Clam, Whelk, and our savor clam chowder.
*Special formats and packages available upon request.
Voici, entre autres, certains produits que nous offrons.*
Crevette nordique
La crevette nordique est un petit crustacé vivant le long des fosses marines du fleuve St-Laurent. Elle compte parmi les espèces les plus pêchées au Québec et ce, du mois d’avril jusqu’au mois de novembre. La crevette nordique s’avère un produit extrêmement riche en saveurs. Croquante et à texture ferme, son goût est délicat et exquis. Sa chair est rose en surface et blanche à l’intérieur. De qualité supérieure, la crevette que nous offrons est 100% naturel et ne contient aucun additif chimique.
Voici les formats que nous offrons.
- Crevettes fraîches, cuites entières
- 1 X 4,54 kg
- 1 X 11,34 kg
- Crevettes fraîches, équeutées, étêtées
- 1 X 4,54 kg
- 1 X 2,27 kg
- Crevettes congelées, équeutées, étêtées
- (individuelle ou sous vide)
- 90-125; 125-175; 300-400; 400+
- Ocean run
Homard
Nous sommes en mesure de vous procurer ce délicieux crustacé si apprécié sous divers formats et emballages. Procurez-vous du homard entier cru ou cuit, de la chair de homard, des queues et des pinces.
Pétoncle
De diverses provenances, les pétoncles que nous offrons sont de qualité supérieure et sauront rencontrer les "plus hauts standards de qualité" et flatter les palais les plus raffinés. N'hésitez pas à vous informer sur notre populaire pétoncle japonais de la région d'Hokkaido.
Produits de troisième transformation
Nous offrons également une gamme variée de produits de troisième transformation tels que des farcis de poisson et pétoncle, des saucisses de la mer de diverses saveurs, des rosaces de la mer et divers autres produits du Québec. Sans oublier notre savoureuse gamme de produits en conserve tels que la mactre de Stimpson, le buccin et notre savoureuse chaudrée de palourde.
*Format et emballage disponible sur demande.
Québec’s North Shore spans over 800 km of seafront. This massive body of water is home to a wide variety of fish, such as halibut, turbot, cod, herring and mackerel. It is also the main habitat for many crustaceans, molluscs and sea food, such as crab, shrimp, lobster, mussels and clams—just to name a few.
The region’s fishing fleets are spread out over different zones; quotas are allotted to fisherman in order to ensure that resources levels remain optimal. The region’s workforce has a long-standing experience in fishing and boats are subject to strict government regulations on quality and hygiene.
Fisherman and processing plants alike have developed, over time, close partnerships to offer a multitude of products that are tailored to the distinct tastes of consumers and respect the highest standards regarding sustainable fishing.
La Côte-Nord du Québec présente plus de 800 km de front de mer. Cette immense étendue d'eau abrite une grande variété de poissons tels que le flétan, le turbot, la morue, le hareng et le maquereau. Elle sert aussi d'habitat à de nombreux crustacées, mollusques et fruits de mer tels que le crabe, la crevette, le homard, la moule et la palourde pour ne nommer que ceux-là.
La flotte de pêche est répartie en différentes zones et des quotas sont alloués aux pêcheurs afin d'assurer le maintien de la ressource. La main d'oeuvre est expérimentée et les bateaux doivent se conformer à une réglementation gouvernementale sévère en matière de qualité et d'hygiène.
Enfin, pêcheurs et industriels de la transformation ont su développer avec le temps un esprit de collaboration afin de développer une gamme de produits adaptés aux besoins des consommateurs et ce de façon éco-responsable.